Cadou Craciun Corporate cu Spumant Bortolin si Vin Bordeaux

COMANDA ACUM: 0728804894; OFFICE@LUXURYBASKETS.RO

Cos Cadou Gold Delight 10GD

389 lei

Cosul cadou contine 10 produse:

  • Vin spumant Bortolin Angelo Valdobbiadene D.O.C.G. Extra Dry Italy 75cl
  • Vin rosu LOUIS ESCHENAUER BORDEAUX Merlot-Cabernet A.O.P. Franta 75 cl
  • Miere de salcam cu fructe Mos Costache 230g
  • Cozonac Boromir Royal Caramel 550g
  • Praline Lindt LINDOR 200g
  • Cafea macinata Davidoff Fine Aroma 250g
  • Praline ciocolata Godiva Masterpieces 117g
  • Crema de ciocolata tartinabila Witor’s LA NOCCIOLA fara gluten 360 g Italia
  • Fursecuri  150g
  • Tavita cadou carton si alte accesorii

CADOU CRĂCIUN CORPORATE

Coșul Cadou Gold Delight 10GD, face parte din categoria noastra CADOU CRĂCIUN CORPORATE. Acest coș cadou premium, contine 10 produse deosebite, asamblate cu gust, cu o asortare cromatică a culorilor negru și auriu.

Unul din produsele de bază ale acestui CADOU de CRĂCIUN CORPORATE, este vinul spumant Bortolin. Acesta este un vin foarte delicat, italian. Valdobbiadene Prosecco Superiore s-a născut în podgoriile situate pe dealurile din Cartizze, în inima extraordinarului domeniu Prosecco DOCG din Conegliano-Valdobbiadene. Este produs exclusiv cu struguri Glera. Extra Dry Strada di Guia 109 exprimă esența vinului spumant prin excelență, îmbunătățind perfect caracteristicile tipice ale Prosecco. Vinul ne deschide o culoare galbenă cu reflexe verzui, sesizând un buchet intens de fructe, îmbogățit cu arome plăcute de flori de salcâm. La gust este elegant și proaspăt, dulce cu o structura plăcută, este ideal în combinație cu bucate preparate din pește și carne albă.

Coșul CADOU CORPORATE mai include încă un vin deosebit. Acesta este un vin franțuzesc, roșu LOUIS ESCHENAUER BORDEAUX Merlot-Cabernet. Experții în vinuri consideră că este un amestec perfect de Merlot, Cabernet Sauvignon și Cabernet. LOUIS ESCHENAUER BORDEAUX are o culoare roșu-rubiniu intens, la nivel olfactiv sesizăm note de fructe roșii, cu urme ușoare de mirodenii, dominante fiind aromele de cireșe negre și afine. Se recomandă a fi consumat la temperaturi moderate de 16-18 grade și se potrivește perfect cu bucate preparate din carne roșie.

Aceste vinuri deosebite din coșul CADOU sunt asortate perfect cu miere de salcâm cu fructe. In plus, am mai adaugat si cozonac Boromir Royal cu gust de caramel, fursecurile asortate. Mai gasiti si mai multe produse din ciocolată și cu cafeaua fină Davidoff, împreună formând un cadou deosebit de Crăciun.

De sărbători aduceți emoții pozitive celor dragi, CADOU CRĂCIUN CORPORATE este o variantă perfectă pentru a face acest lucru.

Pentru a avea la dispoziție mai multe variante de CADOURI CRĂCIUN, pentru colegii de birou și partenerii de business, accesați secțiunea noastră de coșuri cadou corporate Crăciun.

Greutate 2 kg
Dimensiuni 420 × 350 × 400 cm

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cos Cadou Gold Delight 10GD”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.